Başöğretmen Atatürk İlkokulu


Vizyon: A) Başöğretmen Atatürk İlkokulunda bulunmak övünç kaynağımızdır. Okulumuzda Başöğretmen Atatürk İlke ve İnkilaplarına inanmış nesiller yetiştirmek hedefimizdir. B) Başöğretmen Atatürk İlkokullu olmak bir ayrıcalık. Atatürk’ ün göstermiş olduğu Muasır milletler seviyesine ulaşmak İçin son surat çalışmalar yapmak tek hedefimizdir. C) Başöğretmen Atatürk İlkokullu olarak Atatürk gibi çalışarak ülkemizin bayındır hale gelmesi için çaba sarfetmek her öğrenci ve öğretmenimizin temel amacıdır

Misyon: Çorum Başöğretmen Atatürk İlkokulu olarak öğrencilerimizin bilgi, beceri, ahlak, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarına, hayatta başarılı olmalarına rehberlik etmektir. Günümüz modern toplumunda bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektiği gibi yerine getirebilen; kendini gerçekleştirmiş, doğasında var olan gizil güçlerini olabildiğince geliştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönlerden gelişebilen; bütüncül bir kişilik gelişimini gereğince başarabilen mutlu, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8.00 -17.00 07.30-12.30 ANASINIFI SABAHCILAR 12.40-17.40 ANASINIFI ÖĞLECİLER
Isınma: Dogal Gaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: KİCK BOX - TEKVANDO - HALK OYUNLARI - PLATES- SATRANÇ- BENDİR KURSU
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- Yardım Ediyorum Mutlu Oluyorum 2- Misafirlerimiz Seviyoruz, Eğlenerek Öğreniyoruz 3- Gülümseyen Duvarlar 4- "OKA" Projesi "Göçmen Bireylerln Eğitiminde Öğretmen Yeterliliklerinin Artırılması" 5- "OKA" Projesi "Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetim Becerilerinin Desteklemsi"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1- ERASMUS+ 2018 "Program Of Infection Control HIV Trouge Education" 2- 1-TR01-KA 101 "Okul Eğitim Personel Hareketliliği"

Telefon - 0364 2138821

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://corumbasogretmenataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gülabibey mah. Küçük Abdullah Cad. No 67 / Çorum

Öğretmen :35
Öğrenci :692
Derslik :21
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1570
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Kafkasevleri Mevki Hasan Paşa Polikilinikleri Doğusu

Adres - Gülabibey mah. Küçük Abdullah Cad. No 67 / Çorum

Ulaşım Halk Otobüsü-Yaya

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çorum/ Merkezde