OKULUMUZDAN ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSINA PROJE

OKULUMUZDAN ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSINA PROJE

Okulumuz Rehber Öğretmenlerinden Yaprak BİÇER hanımefendi tarafından yazılan okulumuz öğretmenlerine yönelik "Öğretmenlerin Sosyal Beceri Düzeylerinin Desteklenmesi" konulu Teknik Destek Projesi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına gönderildi. 

19.10.2017 2294

Okulumuz Rehber Öğretmenlerinden Yaprak BİÇER hanımefendi tarafından yazılan okulumuz öğretmenlerine yönelik "Öğretmenlerin Sosyal Beceri Düzeylerinin Desteklenmesi" konulu Teknik Destek Projesi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına gönderildi. Projemiz OKA tarafından desteklenmeye uygun görüldüğü takdirde öğretmenlerimizin katılacağı 3 günlük bir eğitim programı düzenlenecektir. Eğitim programı kapsamında öğretmenlerimiz sosyal beeri eğitimi konusunda kendilerini güncelleme ve farklı yaklaşımları görebilme imkanını elde edeceklerdir. 

     Projenin yazımında emeği geçen öğretmenimiz Yaprak BİÇER hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitimine verdiğimiz değer ve önem kadar öğretmenlerimizin kendilerini güncellemelerine ve hizmet sonrası eğitimlerine değer veren bir okul olduğumuzu da belirtmek istiyoruz. 

19-10-2017