Okulumuzdan Bir Proje Başarısı Daha

05.02.2018 240

Okulumuz 2018 yılı içerisinde yeni bir proje başarısı daha göstermiştir. OKA´ya (Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) yapmış olduğu "Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetimi Konusundaki Becerisinin Desteklenmesi" konulu proje Oka tarafından kabul edilerek desteklenmesine karar verilmiştir.  Proje kapsamında okulumuzdaki öğretmenlere ilerleyen günlerde travma ve kriz yönetimi konusunda eğitim alıma imkanı sunulmuş olacaktır. Projenin hazırlanmasında emekleri olan okulumuz Rehberlik Öğretmenleri Yaşar KIYIKLIK ve Yaprak BİÇER hanıma teşekkür ediyoruz. OKA tarafından kabul edilen ikinci projemizin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimize ve okulumuza hayırlı olması dileğiyle...

05-02-2018